Snabb och effektiv felsökning

Vi som företag och våra tekniker har båtar och båtmotorer som vår stora passion i livet. Vi älskar att jobba med de och sitter på en djupgående kunskap. Just därför kan du alltid vända dig till oss när du behöver hjälp med något som har med din båt att göra. Detta inkluderar felsökning.

Vi vet precis vad som behövs för att kunna utföra en felsökning på ett snabbt och effektivt sätt. Ju snabbare vi hittar källan till felet desto snabbare kan vi nämligen åtgärda det och ge dig en välfungerande motor igen. Du som tar kontakt med oss för att få hjälp med att göra en felsökning behöver därför inte känna dig orolig över att du ska behöva vänta länge innan du kan använda din båt och din motor igen. Vi ser helt enkelt till att du kan få tillgång till den igen så snabbt som möjligt!

Vanliga orsaker

De fel man hittar när man gör en felsökning kan förstås variera stort. Dock finns det vissa typer av fel som är vanligare än andra. Ett exempel på ett sådant fel är att förgasaren är feljusterad. Detsamma gäller även ofta tändningen. Det kan också vara så att motorns chokereglage är böjt eller att dess automatchoke är feljusterad. Oroa dig dock inte. Vad felet än är kan vi nämligen fixa det!

Vi är baserade i Tyresö och centrala Stockholm

Vi är ett företag som har två verkstäder, en i Tyresö och en i centrala Stockholm. Vi vänder oss dock till kunder i alla delar av Stockholmsregionen som behöver hjälp med felsökning eller något annat som har med deras båtar att göra. Välkommen till oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify