Felsökning av båtmotor Stockholm

Båtspecialisten Sverige AB

Varmt välkommen till Båtspecialisten Sverige AB! Vi är en båtreparatör med ett brett utbud av tjänster. En av fördelarna med att låta oss hjälpa dig med din båt är att du inte behöver komma till oss, utan vi kommer till dig. Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med felsökningar av din båtmotor och andra typer av motorservice, installationer samt drev- och växelhusservice. Tveka inte på att ta kontakt med oss om du är intresserad av våra tjänster!

Försäkringsarbeten

Vi på Båtspecialisten Sverige AB erbjuder även försäkringsarbeten. Först och främst gör vi en skadebesiktning på plats, och sedan sköter vi också all kommunikation med ditt försäkringsbolag. Det enda du själv behöver göra är att fylla i en skadeanmälan och förse oss med skadenumret.

Felsökning reparation båtmotor Stockholm

Vår adress

Oss på Båtspecialisten Sverige AB hittar du på två platser i Stockholm, dels Kråkvägen 18 i Tyresö, dels Frihamnsgatan 10 i centrala Stockholm. Som tidigare nämnt erbjuder vi en service där vi kommer till dig och ger dig den hjälp med din båt som du behöver. Om du så föredrar är du förstås också välkommen till vår verkstad. Dock krävs det tidsbokning i förväg för detta. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig vad du än föredrar!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify