Hjälp med din båt

De tjänster som vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

motortjänster

Motorarbeten

Vi är experter på allt som har med motorer att göra och kan hjälpa till med både större reparationer och mindre servicearbeten. När du har problem med din båtmotor är det bara att höra av dig till oss så kommer vi och felsöker problemet för att sedan åtgärda det.

drevtjänster

Drevservice

Drevservice av båt är en tjänst som syftar till att hålla båtens drivlina, som består av propeller, motor, axel och växellåda, i god fungerande ordning. Vi hjälper dig med ett regelbundet underhåll för att säkerställa att alla komponenter fungerar korrekt. I samband med detta kan vi även reparera och byta komponenter som är slitna eller skadade.

plasttjänster

Plastarbeten

Vi kan även bistå med plastarbeten av din båt. Detta innefattar bland annat att göra plastdetaljer som används för att förbättra båtens utseende, såsom vinkelrännor, beklädnad, trösklar, täckningar, förstärkningar, etc. Oavsett hur dina behov och önskemål ser ut kan vi tillgodose dem!

vinterarbeten

Vintertjänster

Vi erbjuder en rad typer av vintertjänster, bland annat vinterförvaring och vinterkonservering av din båt och dess motor. Vi har bred kunskap inom konservering av flera typer av båtmotorer och kan därför anpassa konserveringen helt efter dina behov. Är du själv osäker på vad som behöver göras i samband med att du tar upp båten under vintern kommer vi gärna med tips och rådgivning.